Domov
Kontakt
Kazalo
 
 
   
  PODJETJE
  Predstavitev podjetja
  Zgodovina
  Filozofija podjetja
  Poslovni partnerji
  Reference
  Vpogled v proizvodnjo
 
 
 
  IZDELKI
  NOVOSTI
  KONTAKT
  PRODAJNI PROGRAM
     
  Predstavitev podjetjaSmo družinsko podjetje z dolgoletno  tradicijo na področju izdelovanja pohištva po naročilu , opreme poslovnih prostorov  ter izdelovanja  notranjih sobnih  vrat.

Proizvodnjo linijo smo v zadnjem obdobju posodobili do ravni, ko lahko uresničimo vsako  tudi najzahtevnejšo  željo stranke. Tako lahko s strankami soustvarjamo optimalne rešitve pri opremi različnih prostorov.  
Z najsodobnejšo, torej dovršeno tehnologijo, ki nam jo omogočajo predvsem  računalniško vodeni CNC stroji  in sodobna lakirnica, lahko naše podjetje zagotovi dovršen dizajn in visoko kakovost izdelave, tudi najzahtevnejše detajle.

Prednost našega podjetja je tudi v tem, da je v delo, ki ga nadaljuje že druga generacija, vključena cela družina. Skupaj z vsemi ostalimi zaposlenimi se zavedamo, da je za naše stranke dovolj dobro le najboljše in da pohištvo nima zgolj uporabne vrednosti, temveč vsak kos pohištva zrcali »osebnost« tako proizvajalca kot naročnika.  
   
   

 

 

 
  Kocjančič pohištveni interieri, Boštjan Kocjančič s.p., Jarška cesta 16, 1230 Domžale, Slovenija, telefon: 01.7211.995, kontakt@pohistvo-kocjancic.si, design&development by LSD